Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, kan ik de normale werking van de praktijk niet verder zetten.

Dit zijn de mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen.

U verkiest naar de praktijk te komen

Het is mogelijk om nog naar de praktijk te komen. In dat geval neemt u contact met me op om verder af te spreken.

Ik zorg dan dat er 15 minuten vóór en na u niemand gepland staat. Op die manier moet u niet met andere mensen in contact komen.

Ik ontsmet ook alle materiaal vóór en na de therapie. Ook de praktijkruimte zelf (bureau, stoelen, deurklinken, enz) wordt ontstmet.

U kiest voor telelogopedie

Telelogopedie is logopedie op afstand, via de computer.

Ik gebruik hiervoor Zoom, een applicatie waarbij we elkaar kunnen zien en horen. We kunnen ook ons scherm delen waardoor we kunnen samenwerken op oefenblaadjes.

Indien u dit verkiest, contacteer me en we spreken verder af. U kan Zoom gebruiken op een computer of tablet. Bij kinderen zal u er als ouder waarschijnlijk bij moeten blijven om te helpen.

Hou er rekening mee dat telelogopedie enkel kan voor lopende dossiers. Dit hoeft niet bij mij te zijn. Het mag ook bij een andere logopediste. Telelogopedie kan niet voor nieuwe patiënten. Hebt u hier vragen over? Contacteer me gerust en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

U wacht tot na de Coronamaatregelen

U kan ook kiezen om te wachten tot de overheid de maatregelen versoepelt. U hoeft hier verder niets voor te doen. Van zodra de omstandigheden het toelaten zal ik contact opnemen om de therapieën terug op te starten.